Upside down, boy you turn me. Inside out and round round.


2 nya favoriter +






120229


missade operan

hej, vi skulle egentligen gått på opera i skolan men när vi kommer hit säger lärarna att operan var förra månaden. så nu ska vi gå hela vägen hem, kommer inte att orka det... jag och Linn köpte i alla fall en fanta så den gör oss lite piggare!!

finfint

idag...

heej, sitter ny duschad och halvdöd framför datan just nu haha. var på träning för en stund sen och det var väl rätt så trevligt. förut idag bakade jag o linn de godaste chokladmuffinsen i hela världen. vi planerade också våran superduper fredag, helt grymt kommer det bli. vi har inte bestämt klart allt än men snaaaart så. hoppas ni har haft en toppen dag, puss och godnatt!



träääna

baka med bästa

hej, kom hem från skolan precis och nu ska jag och Linn baka. idag i skolan har jag lyckats påminna en lärare om ett prov vi hade idag som hon hade glömt av. något av det smartaste jag har gjort på riktigt länge. haha nä men ha det så bra, puss hejdå!

inte mycket bloggande

hejhej, kommer inte blogga så mycket idag eftersom jag verkligen måste plugga hela dagen. det var typ kaos i skolan idag för två olika lärare stod och grät eftersom någon hade dött, jätte hemskt. men hoppas ni får en bra dag, puss f.

på träning

hej, åker till träningen nu. glömde säga att jag hade det jätte mysigt igår, vi åt thaimat och ben&jerry och såg på melodifestivalen. tummen upp till det!
puss hejdå!!

jag har såååå tråkigt!!

plugga plugga plugga


hello sunshine

hejhej och godmorgon, så himla härligt väder är det ute. man bli glad av att bara titta på det men tyvärr måsta jag sitta inne och plugga NO och engelska. jag skulle i för sig kunna gå ut men det är rätt så kallt fortfarande och jag gissar på att alla papper kommer flyga iväg då. fick en kommentar för nån dag sen om jag hade gjort min inbakade fläta själv och det kan jag säga att jag inte har. tyvärr är jag inte särklit bra på flätor så mamma gjorde den haha. vill också säga tack till alla söta kommentarer jag har fått, blir jätte glad. puss f

Blue planet

I may look calm, but in my head I've killed you 3 times.

solig vinst.

hej, vi vann matchen mot dam juniorerna med 3-0. jag kunde spela mer än vad jag trodde och hade inte ont i halsen nånting. men förkyld kan man säga att jag var, jag sprang runt och typ frustade (som en häst) och hostade haha. så det var väl inte så jätte bra. ikväll ska min familj hem till Linn och äta middag så det kommer bli super mys. tills dess måste jag plugga NO men just nu känner jag mig sådär sugen på det faktisk. puss hejdå!!


träningsmatch

hejjj, ska åka iväg och spela match nu. så himla härligt att få träna igen, det var nästan en vecka sen senast. däremot vet jag inte om bag orkar spela så jätte mycket men lite blir det väl i alla fall haha. ha det så braa, puss f.

Pastel - Spring - 2012

style.com

NY HEADER

sååå, nu är headern fixad. hade verkligen panik på den förra, varje gång jag bara titta på den blev jag typ arg eftersom den var så gräslig. börjar redan på lite panik på denna också men den duger ett tag i alla fall. puss!

fixar ny header

hejhej, sitter och håller på att fixa en ny header men min dator är skit dum och laggar som om den retade mig. varje gång den börjar funka lite stänger helt plötsligt något annat program av sig. jag får verkligen panik på sånt asså haha. har startat om den 2 gånger nu så vi får hoppas på tredje gången gillt... men håll utkik på bloggen för den nya headern kommer snart upp, puss f.

älskar att göra V teckeeeen HAHA.

underbara dag

hejjj, så himla härligt med helg. så skönt att få vara ifrån skolan två dager. fast tyvärr kommer jag att få plugga en del. men så är det när lärarna lägger ett prov och en redovisning på en TISDAG! smartare människor finns nog inte. mår i alla fall mycket bättre nu så jag kan förhoppningsvis vara med på matchen mot juniorerna imon. hoppas ni får en grym kväll, puss!

friday ❤

-❤-❤-

heiiiii. SITTER OCH PLUGGAR NO. ja jag tycker det är kul att plugga. roligare finns inteee. blääääääää!

så nu har vi pratat färdigt om det. har precis ätit en/ett kärleksmums som min lil syster har bakat. så gott vaaa! måste bara tacka Linn för att du alltid går hem med mig från skolan. skrattar alltid minst 14699332 gånger och vi bor inte ens så långt bort. däremot vill jag inte tacka den andra personen som vi går hem med. han bara slåss, HAHA nej nu var jag hemsk och överdrev väldigt mycket. men hoppas ni haft en bra dag, puss f.

modevisning

bästa modevisninen från fashion week i sävedalen, kläderna sydda av syläraren men lägg märke till den stickade mössan. Den har linn gjort. titta och njuuuuut HAHA! puss f.


promenad!!!

godmorgon, sitter i skolan och väntar på att resten av klassen ska sluta idrotten. vi skulle springa intervaller idag men eftersom jag var sjuk och även Lisa fick vi gå en promenad. i början var det varmt men nu sitter jag typ och skakar av köld. måste bara tips om ett jätte roligt spel till iPhone. hair salon heter det. man ska fixa frisyrer på olika gubbar och det är jätte roligt haha. ha en bra dag, puss f.

pluggi pluggi plugg.

hejhej! sitter i min säng och gossar lite med min no bok. riktigt mysigt har vi det. för en stund sen var engelskan också med och gosade men inte nu längre. för övrigt idag har jag sett på house. så bra vaaaaa! älskar det mer än nåt annat, eller gossip girl är nog snäppet vassare. men ändå. vet inte riktigt vad jag mer ska säga. är bara väldigt glad eftersom det är folk som läser min blogg, blir lika chockad varje gång jag kollar statistiken. inte för att 100000 läser den men dom som gör det är helt underbara. bra så ni vet!! ❤ jaja hoppas ni haft en bra dag, puss hejdå!

bara för att det är så gräsligt fult att göra ett sånt V tecken med fingrarna ska jag börja göra det nu, haha!! puss hejdå (igen).

dränkt katt

hejhej. jag gik hem från skolan i ösregn så nu ser jag lite ut som en dränkt katt. en vacker syn måsta jag säga. hade bara tänkt tt slänga in ett snabbt blogginlägg innan jag sätter igång med att plugga. idag i skolan hade vi en jätte fin modevisning på syslöjden. haha så grymt snygga var vi, och steeen seriösa. kanske lägger upp nån film på den sen haha. hoppas ni haft en bar dag än så länge, puss puss.

ibland är man bara för fin... (har ni tänkt på att man aldrig gör "V" tecken på bilder längre. jag gjorde alltid det när jag var liten men det känns lite som om det har dött ut HAHA. kankse inte så konstigt eftersom det ser väldigt konstiiigt ut haha.

top model Sverige

hejhej! skulle egentligen gått på träningen idag med har blivit så himla förkyld plus att jag har lite ont i halsen så jag skippade den. just nu ser jag på top model Sverige och smsar med Linn. skulle egentligen behövt pluggat idag men det gick typ inte. jag bara att och stirra in i datan och kunde ont skriva nåt. haha. men ha en bra kväll, puss f.

vad som roar mig.

hejhej! måste bara säga något som är så extremt kul. om man bara skriver in massor av bokstäver på sin iPhone och sedan så rättar själva mobilen det. så sjukt kul är det faktiskt hahaah. en annan sak som är lite skojig är path. istället för att gilla kan man välja olika smilisar och så blir det jätte konstig, haha kan sitta och skratta åt det i timmar. det sista som är väldigt kul är .. eller aa kolla på sms bilden, haha!
Puss hejdå!

första dagen i skolan

hejhej! kom hem från skolan för nån dag sen och ska börja plugga lite nu... det är ungefär så mina dager kommer se ut nu för tiden. skolan, plugga, skolan, plugga och ibland blir det: skola, plugga, träning, plugga om och om igen. kul liv måste jag säga! jajs hoppas ni har en bra dag så uppdaterar jag lite senare. puss f.

har jag en blogg?

hejhej! har inte bloggat nånting idag eftersom jag nätan glömde av att jag hade en blogg. nä men jag har faktiskt inte haft en tanke på att blogga på hela dagen. jag har i alla fall  varit med linn idag och skulle egentligen ha tränat men eftersom jag fortfarande är lite förkyld så skippade jag den så att jag inte blir sämre igen. nu ska jag gå och duscha lite snabbt haha och sen blir det att plugga... är så himla sugen på bilar just nu, sånna godisbilar alltså men jag äter inte godis för tillfället (eller chips) och det har jag inte gjort på snart en månad. helt hemskt är det haha. men hoppas ni haf haft en mysig dag. puss f.

pigg & glad

hejhej, mår jätte mycket bättre nu. jag är till och med frisk. inte för att jag var jätte sjuk igår med feber och så men det känns i alla fall väldigt skönt att orka gå upp ur sängen. idag ska jag träffa Linn men just nu är hon på gudstjänst haha, tycker lite synd om henne. men ni får ha en super dag, solen skiner ju ute så vad kan gå fel hahahahhaaa! fulaste på länge, men puss hejdå!!

feel good.

heej, just nu känner jag mig mycket bättre så det är väldigt skönt, förhoppningsvis får jag sova inatt alltså. om jag är helt bra ska jag träffa Linn imon. har inte sett min älskade vän på en hel vecka och jag vet inte om jag klarar av någon mer dag utan henne. galet saknad är hon!! i morgon är det också sista dagen på lovet.... skolan börjar ju på måndag, så heeemskt. och så har vi massa prov direkt som jag har lyckats förtränga. inte bra nån stans.!! ha det så bra, puss f.

laaaaaaaaav uuuu!!! ❤

söta pojkar är bara på låssas

hejhej! har inte bloggat så mycket idag som ni kanske har märkt. men jag har verkligen inte orkat. jag är ju halvt sjuk och så har jag suttit i min säng hela dagen och läst. fråga mig inte varför.. jag har i alla fall läst ut hela boken som var ca 300 sidor så nu ska jag sätta på nån film. har gått runt i pyjamas hela dagen och den kommer jag behålla kvar resten av kvällen också. hoppas ni har haft en mysig dag, puss f.

5 bracelets & 1 necklace +

dom här söta armbanden och halsbanden köpte jag igår, alla från accessorize. älskar den affären!!





sjuk??

hej, känner mig inte så bra just nu. har ont i halsen och är jätte förkyld och det är inte bra.! inatt kunde jag knappt sova så halv 4 tog jag fram senaste nummer av vogue och satt och läste den till halv 5. men det gick inte mycket bättre att sova efter det heller. kunde knappt andas genom näsan och jag hade skit ont i halsen. nu känner jag mig lite bättre men jag har fortfarande ont i halsen och så känner jag mig jätte slö bara. har suttit en stund och skrivit på en engelska läxa ett tag nu och det gör mig inte direkt piggare... men hoppas ni andra mår bättre! puss f.

natti natti ❤

hej, ligger i min säng och lyssnar lite på musik. ska snart sova men tänkte slänga in ett litet inlägg först haha. tog kort på resten av grejerna jag köpte förut men jag orkade aldrig ladda in dom på datan så ni får se det imon. hoppas ni haft en super dag, puss f.

new new new +

här är två av sakerna jag köpte, ett helt vanligt vitt linne och en mascara. inte särskilt roliga grejer men det var saker som behövdes haha. köpte några armband och ett halsband också men dom visar jag lite senare, puss!